MXC & Polkadot – Å kjøre neste data Boom

Hvordan markedets nødvendighet fortsetter å drive innovasjon i hjertene til MXC og Polkadot.

MXC Foundation ($ MXC) har satt mål om å levere morgendagens nye, revolusjonerende digitale verden. Berlin-baserte $ MXC har avdekket nøkkelen til å gjøre Smart Cities til en suksess, slik at datapakker overføres mer effektivt, oftere og over lengre avstander, og et aspekt MXC mener vil ta tegnet til massene.

Imidlertid, før MXC oppnår den krypto-hellige gral av token „global adopsjon“, er det et siste hinder å møte, et hinder som MXC har forberedt seg på siden oppstarten, et hinder som de i 2021 planlegger å overvinne.

Under gjennomgangen av Crypto Bull Market i 2017 begynte investorer å utforske flere muligheter: „Å kombinere data med“ Internet of Things „(IoT) ble sett på som en logisk brukssak for tokenisering. Investorer ble tiltrukket av ideen om:

Direkte datastrømmer som gjør at data kan handle døgnet rundt og i løpet av sekunder

Mikrobetalinger i bytte i bytte for ekstremt små datapakker

Grenseløse transaksjoner uten behov for dyre valutavekslinger

En pålitelig og sikker protokoll som minimerer risikoen for økonomisk utveksling

Men som vi alle vet, kjempet mange av disse tidlige tokens og teknologier med adopsjon fra den virkelige verden, og forhindret dem fra å bli globale merkevarer og ledere innen blockchain- og dataverdenen. Man kan tro at dette skyldtes kryptoens komplekse natur eller mangel på brukere, men den virkelige grunnen ser ut til å være mye dypere enn det; en grunn som treffer kjernen i blockchain-teknologi: mangelen på interoperabilitet, eller i enkle vendinger, kjeder er rett og slett ikke kompatible med hverandre.

For eksempel, hvis en by skulle velge å kjøre en ny blockchain-løsning for deres Smart City-behov, hvem kan sikre at dette systemet er riktig for dem, både nå og i fremtiden? Hva om byen ønsker å legge til funksjoner i fremtiden som ikke er i samsvar med deres valgte enkeltkjede-token? Dette problemet har ført til at mange bytjenestemenn har stått over ideen om å forplikte seg til en enkeltkjedet tokenløsning.

Heldigvis begynner den siste utviklingen i verden av blockchain-teknologi å gi løsninger på disse gamle problemene. Spesielt har MXC Foundation vært vitne til denne raske endringen fra første hånd, og signerte flere massive Smart City-avtaler med Shanghai Yang-Pu-regjeringen og over hele Sør-Korea. Utviklingen som muliggjorde denne utviklingen i Smart City-teknologi, er levert av Polkadot, neste generasjons blockchain-protokoll som gjør det mulig for flere spesialiserte blockchains å koble seg fritt i ett enhetlig system. Tenk deg et øyeblikk en skalerbar og interoperabel plattform for desentraliserte systemer, slik at flere forskjellige kjeder kan arbeide parallelt (som parachains) i overføring, betaling og anskaffelse av data.

Denne utviklingen innen blockchain-teknologi viser seg å være den virkelige driveren for adopsjon, og gir kraften til interoperabilitet med MXC og Polkadot på global skala.

„Det har aldri vært et bedre tidspunkt å øke IoT-interoperabilitet, og MXC har til hensikt å være pådriver for endring innen dataindustrien“. „Basert på teknologien til Polkadot, tror vi at vi fremmer veien for fremtidige dataoverføringer“, sier Aaron Wagener, medstifter av MXC.

Denne MXC Foundation-strategien har resultert i en grunn til støtte innen Data & IoT-bransjen, med mange som forventer noen store bevegelser hos MXC. Legg til dette 2021 MXC-kunngjøringsmeldingen for Polkadot Parachain Slot-tildeling, og det er klart at ting beveger seg for alvor. Slike inkluderende, åpen kjedestrategier bringer visjonen om en multikjede dataverden et skritt nærmere virkeligheten.

Vi lever i spennende tider, og like spennende som verden av Data, IoT og blockchain allerede er, er det utviklingen av interoperabilitet som har MXC og Polkadot-tilhengere som forventer en massevis av global adopsjon, en adopsjon som vil se data kastes inn i blockchain-søkelyset i 2021, som driver neste databom.