Next.chain: Een blockchain met razendsnelle transacties tegen lage kosten

Maak kennis met de volgende generatie blockchain – snelle en gemakkelijke activacreatie, naadloze activatokenisering en direct handelen met bliksemsnelheden tegen extreem lage kosten. Next.chain is een nieuwe realiteit voor veel cryptohandelaren die de congestie met oude blockchains en hoge transactiekosten beu zijn. Next.chain is een robuuste blockchain voor directe transacties die bovenop de Bitcoin-kern is gebouwd en is verbeterd door tokenisatie toe te voegen, zoals Ether ( ETH ), en masterknooppuntvalidators (zoals te zien op Dash). De Next.chain-oplossing is perfect voor gedecentraliseerde financiën en NFT-toepassingen.

Verder ondersteunt Next.chain slimme contracten waarmee gebruikers:

Geef digitale vervangbare activa uit, zoals aandelen, obligaties en andere vormen van effecten.
Maak verschillende vormen van verzamelobjecten (niet-tastbare tokens).

Creëer en beheer soevereine / gedecentraliseerde identiteiten.

Ontwerp en voer andere vormen van arbitrair-complexe slimme contracten uit.

De Next.chain-blockchain draait sinds april 2019, met bijna 200 masterknooppunten, die geen enkele mislukte transactie opleverden. We zijn geen Ethereum-kloon en zullen nooit het probleem hebben dat we zonder gas komen te zitten of extreme gaskosten vereisen. Zoals we de afgelopen dagen hebben gezien, waren de transactiekosten zo hoog als $ 35. We hebben ook gemerkt dat blockchains uit het dinosaurustijdperk niet schaalbaar zijn om de hoeveelheid verkeer in de cryptowereld voor massa-aanpassing te ondersteunen.

Directe fiat-naar-crypto-gateway

Bij Next.chain streven we ernaar om de meeste winst voor de gemeenschap te behalen door gebruik te maken van een breed scala aan financiële activiteiten en door echt gedekte activa in de keten te plaatsen, zoals bedrijfsaandelen of edelmetalen. Next.chain wordt rechtstreeks verbonden met een fiat-gateway, dus er is geen tussenpersoon meer als u tokens wilt ruilen voor euro’s of Amerikaanse dollars.

Het verstoren van de huidige markt voor digitale activa en cryptovaluta van $ 1,4 biljoen

Afgezien van deze kenmerken ontvangen houders van het Next-token dividenden van de gegenereerde winst. De blockchain is niet alleen beperkt tot Next. Alle ERC-20-tokens kunnen worden omgewisseld om verlichtingstoken-swaps mogelijk te maken, wat nodig is in de huidige crypto-ruimte.

Wie maakt deel uit van het team achter Next.chain en wat is hun ervaring?

De oprichters van Next.chain zijn betrokken geweest bij crypto vanaf het moment dat Bitcoin kon worden gedolven met een pc. Sinds 2017 bouwen we actief aan de Next.chain en een gedecentraliseerde uitwisseling met engineers en developers. Momenteel zijn we een klein team van acht mensen gevestigd in Eindhoven, Nederland en verhuizen naar een groter kantoor in Eindhoven. We zijn momenteel in gesprek met veel briljante projecten die getokeniseerd willen worden op Next.chain. Dit geeft studenten, ondernemers en bestaande bedrijven de financiering die ze nodig hebben om hun projecten op de markt te brengen. Het is een win-winsituatie.

Onlangs zijn we een samenwerking aangegaan met AngelList om startups in de keten te brengen. Temidden van de COVID-19-pandemie kwamen veel nieuwkomers op de markt die op zoek waren naar investeerders. Wij geloven dat de markt voor cryptocurrency groot genoeg is om dit een perfect alternatief te maken voor investeerders aan boord.

Ten slotte heeft PayAccept, een gedecentraliseerde betalingsprovider die Raiden-technologie en Bitcoin Lightning integreert, zich bij Next.chain aangesloten. PayAccept is onze partner die fungeert als toegangspoort tot fiat-valuta’s, IBAN / SEPA-accounts opzet en e-commerce winkels over de hele wereld rechtstreeks verbindt met Next.chain. Stel je een wereld voor waarin fiat en crypto naadloos samenwerken, zonder bank of tussenpersoon. Bovendien zou de noodzaak van een effectenbeurs worden geëlimineerd als er een gedecentraliseerde oplossing, zoals voorgesteld, wordt gevonden.